Ansiktsbehandlingar

Klassisk ansiktsbehandling

En personlig vitaliserande och effektiv behandling för alla hudtyper. Behandlingen kombinerar djuprengöring med en härlig ansiktsmassage och även plockning av brynen. För bästa personliga ansiktsvård inleds behandlingen med en hudanalys som konstaterar vilken hudtyp du har. När rätt produkter valts fortsätter behandlingen med peeling, ånga och portömning. Efter att alla orenheter klämts bort formas brynen och sedan fortsätter behandlingen med en härlig ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en utvald mask för dina behov och en passande ansiktskräm. I behandlingen ingår: rengöring (peeling och ånga), porrengöring, brynplockning, massage, mask, serum och avslutande kräm. 

75 min, 890:-
90 min, 950:-
 

Chroma Colourlift - läker huden efter hudskador

En unik behandling som stimulerar produktion av collagen och läker huden efter bland annat hudskador och operation. Behandlingen kombinerar ljusterapi och lymfdränage för att möjliggöra bättre lymfa och blodcirkulation genom att eliminera gifter och blockeringar. Resultatet leder till ökad fasthet och spänst i huden samt reducerad plufsighet i ansiktet och förbättrad ansiktskontur.

45 min, 750:-

Total Harmoni - för dig som vill unna dig det lilla extra

En lyxig klassisk ansiktsbehandling där du även får ett hudföryngrande vitaminkoncentrat som masseras in i huden. Ett omedelbart lyft som gör huden jämn, klar och silkeslen. I behandlingen ingår: rengöring (peeling och ånga), porrengöring, brynplockning, massage, mask, serum plus vitaminkoncentrat och avslutande kräm. 

90 min, 1190:-

Oscarsbehandling

Upplyftande och vitaliserande behandling för dig som ska vara extra fin för fest, bröllop eller varför inte Oscarsgalan. Ett vitaminkoncentrat (E. C. Caviar) masseras in i huden efter rengöring och peeling. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask som syresätter, stimulerar och stärker huden. Resultatet är en omedelbar energikick och ett lyft för huden.

45 min, 590:-

Detox och Deepcleanse

Renande och utrensande behandling med dränerande effekt som renar ansiktet från slaggämnen och överflödig vätska. Djupverkande produkter specialkomponeras under behandlingen utifrån din huds särskilda behov. Behandlingen befriar huden från orenheter, återställer balansen och gör huden hälsosamt klar och fräsch.

60 min, 790:-

Acne Treatment - ansiktsbehandling för problemhy

Intensivt djuprengörande ansiktsbehandling för dig med oren hud eller acne. Specialprodukter ger en kraftfull peeling och motverkar uppkomsten av nya orenheter. Behandlingen fullgörs med AHA-behandling anpassad till din hudtyp.

60 min, 790:-

Djup porrengöring

I behandlingen ingår: rengöring (peeling och ånga), porrengöring, mask och avslutande kräm. 

60 min, 690:-
75 min, 890:-

Colourlift™ - ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp

Colourlift™ är en unik metod utvecklad av Phytobiodermie och är den mest revolutionerande metoden som för närvarande existerar på marknaden. En förening av avancerad teknik från Schweiz och kunskap hämtad från den kinesiska läkekonsten.

45 min, 750:-

Delicate Deluxe ansiktsbehandling - lyx för ansiktet, händer och ryggen

Här ger vi en vårdande och lugnande lyxbehandling för ansiktet. Ett specialdesignat program för respektive hudtyp, även den som är ömtålig och kräver lite extra omsorg. I behandlingen ingår: ryggmassage (10 min), rengöring, peeling, lymfdränage, massage, mask och avslutande kräm samt handpeeling och handmassage.

75 min, 990:-

Ögonkontursbehandling - ren que pour vos yeux

Denna behandling är speciellt framtagen för det ömtåliga ögon- och munområdet som kräver extra vård. En mycket efterfrågad och effektiv behandling som dränerar och stärker huden kring ögonen. Vi anpassar valet av produkter till just ditt behov. I behandlingen ingår: rengöring och peeling av hela ansiktet, serum, lymfdränage, mask och avslutande kräm.

Denna behandling kan även ingå i övriga ansiktsbehandling.

30 min, 350:-

C-Vitaminbehandling - spänstgivande energiboost som ger huden lyster

Behandlingen erbjuder C-vitamin complex som har en stimulerar effekt och ökar bildandet av collagen, vilket har stor betydelse för hudens spänst. Syftet är att motverka för tidig nedbrytning av hudceller och stärka blodkärlsväggarna. Elasticiteten och strukturen förbättras märkbart i huden redan efter första behandlingen. Passar alla hudtyper men speciellt för dig som har ytliga blodkärl. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, C-vitamin complex, massage och mask.

45 min, 490:-

Multivitaminbehandling (A, E, F, C)

Motverkar uppkomst av fina linjer och rynkor samt balanserar hudfärg och pigmentering. Verkar som en antioxidant som reparerar huden och hjälper läkningen.

60 min, 590:-

Alpha Clear Treatment - AHA-behandling

För torr, livlös eller solskadad hy. Acne, ärr och ojämn hy kan också behandlas med denna metod. Behandlingen har en peelande verkan och avlägsnar effektivt döda hudceller. Pigmentfläckarna bleks och ser genast renare och klarare ut.

30 min, 390:-

Satin Massage Treatment - en rogivande ansiktsmassage 

För dig som enbart vill ha en underbar avslappnande massage. Behandlingen ökar syreupptaget och frigör stressblockeringar i huvud och axelparti. I behandlingen ingår: rengöring, massage, avslutande serum och kräm.

30 min, 390:-

Kan läggas till i en ansiktsbehandling

  • Ögonbehandling
  • Vitaminbehandling
  • Specialmasker
  • Ansikts- och dekolletagemassage
  • Frans- & brynfärgning
350:-