Hudvårdsmärken

Läs mer om de hudvårdsmärken vi arbetar med. Noga utvalda för att ge dig det bästa från naturen med högsta kvalité.

 


THALION - högteknologisk hudvård från havet

I Bretagnes iroiska hav väljer THALIONs laboratorium noggrant ut de bästa algerna. Med deras unika kunskap som skördare kan de bevara alla de ursprungliga kvaliteterna hos dessa värdefulla växter. THALION leverera alger i nya formler, äkta elixir av skönhet och sant välbefinnande. Ingredienserna i produkterna är varken skadliga för natur, djur eller människan.


BABOR - hudnära är naturnära

Babor är en tysk hudvårdsserie av hög kvlalité. Produkterna framställts i ett unikt samspel mellan senaste vetenskapliga insikterna samt effektiva och aktiva ämnen från naturen. Babors produkter innehåller högeffektiva ingredienser som i möjligaste mån har naturligt ursprung och garanterar högsta verkan samt skonsamhet för huden.


ÉMINENCE - 100% organiskt

Éminence är ett ungerskt världsledande hudvårdsmärke av högsta kvalité för närande resultat som bygger på 100 % organiskt odlade ingredienser. Produkterna innehåller färska örter och frukter samt thermalvatten som är rikt på essentiella mineraler. Alla produkter tillverkas för hand och ingredienserna kommer ifrån egna odlingar i Ungern, där även all tillverkning sker. Éminence är fritt från starka kemikalier, mineraloljor, parabener, artificiella färgämnen och parfym.

 


BIOLINE - förädlar det bästa från naturen

Bioline är en italiensk hudvårdsserie av hög kvalitet designad för dig och din livsstil. Biolines vision är att skapa framtidens hudvård som på ett enkelt sätt ger resultat. Bioline är innovativt, modernt och kombinerar de senaste behandlingsteknikerna. Produkterna finns för alla hudtyper och erbjuder det bästa från naturen och det senaste inom vetenskapen. Produkterna är effektiva och innehåller endast naturliga dofter och färgämnen som naturen erbjuder. Dessutom är Bioline 100% fritt från mineraloljor.