Ansiktsbehandlingar

Klassisk ansiktsbehandling

En personlig vitaliserande och effektiv behandling för alla hudtyper. Behandlingen kombinerar djuprengöring med en härlig ansiktsmassage. För bästa personliga ansiktsvård inleds behandlingen med en hudanalys som konstaterar vilken hudtyp du har för rätt val av produkter. Behandlingen omfattar peeling, ånga och portömning. Efter att alla orenheter klämts bort fortsätter behandlingen med en härlig ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en utvald mask för dina behov och en passande ansiktskräm. I behandlingen ingår: rengöring (peeling och ånga), porrengöring, massage, mask, serum och avslutande kräm. 

60 min, 890:-
90 min, 1190:-

Chroma Colourlift - läker huden efter hudskador

En unik behandling som stimulerar produktion av collagen och läker huden från bland annat hudskador och operation. Behandlingen kombinerar ljusterapi och lymfdränage för att möjliggöra bättre lymfa och blodcirkulation genom att eliminera gifter och blockeringar i huden. Resultatet leder till ökad fasthet och spänst i huden samt ger reducerad plufsighet i ansiktet och förbättrad ansiktskontur. En läkande behandling helt enkelt.

45 min, 750:-

Total Harmoni - för dig som vill unna dig det lilla extra

En lyxig klassisk ansiktsbehandling där du får ett hudföryngrande vitaminkoncentrat som masseras in i huden. Detta ger ett omedelbart lyft som gör huden jämn, klar och silkeslen. I behandlingen ingår: rengöring (peeling och ånga), porrengöring, massage, mask, serum plus vitaminkoncentrat och avslutande kräm. 

90 min, 1190:-

Oscarsbehandling

Upplyftande och vitaliserande behandling för dig som ska vara extra fin inför fest, bröllop eller varför inte Oscarsgalan. Ett vitaminkoncentrat (E. C. Caviar) masseras in i huden efter rengöring och peeling. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask som syresätter, stimulerar och stärker huden. Resultatet ger en omedelbar energikick och ett lyft för huden.

45 min, 590:-

Detox och Deepcleanse

Renande och utrensande behandling med dränerande effekt som renar ansiktet från slaggämnen och överflödig vätska. Djupverkande produkter specialkomponeras under behandlingen utifrån din huds särskilda behov. Behandlingen befriar huden från orenheter, återställer balansen och gör huden hälsosamt klar och fräsch. Passar dig som behöver en riktig detox och komma i balans.

60 min, 890:-

Acne Treatment - ansiktsbehandling för problemhy

Intensivt djuprengörande ansiktsbehandling för dig med oren hud eller acne. Utvalda specialprodukter ger en kraftfull peeling som motverkar uppkomsten av nya orenheter. Behandlingen fullgörs med AHA-behandling anpassad till din hudtyp. En AHA-syra är en men skonsam fruktsyra. Efter en behandling blir huden lenare och dess porer drar ihop sig. Slutresultatet blir att huden får ett fräschare och slätare utseende.

60 min, 790:-

Djup porrengöring

För bästa personliga ansiktsvård inleds behandlingen med en hudanalys som konstaterar vilken hudtyp du har för rätt val av produkter. Behandlingen omfattar peeling, ånga och portömning. Behandlingen avslutas med en utvald mask för dina behov och en passande ansiktskräm. I behandlingen ingår: rengöring (peeling och ånga), porrengöring, mask och avslutande kräm. 

60 min, 890:-

Colourlift™ - ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp

Colourlift™ är en revolutionerande behandling som ger ett naturligt lyft utan kirurgiska ingrepp. En kombination av avancerad teknologi, kinesisk läkekonst och färgterapi gör detta möjligt. Behandligen motverkar hudens åldrande, förbättrar spänsten, reducerar rynkor, dämpar svullnader och mörkar ringar runt ögonen. Ett underbart naturligt lyft för huden som du inte får missa.

45 min, 750:-

Delicate Deluxe ansiktsbehandling - lyx för ansiktet, händer och rygg

Här får du en vårdande och lugnande lyxbehandling för ansiktet. Ett specialdesignat program för din hudtyp med nogrant utvalda produkter. Delicate Deluxe passar även dig som har ömtålig hud och som kräver lite extra omsorg. I behandlingen ingår: ryggmassage (10 min), rengöring, peeling, lymfdränage, massage, mask och avslutande kräm samt handpeeling och handmassage.

75 min, 990:-

Ögonkontursbehandling - ren que pour vos yeux

Denna behandling är speciellt framtagen för det ömtåliga ögon- och munområdet som kräver extra vård. En mycket efterfrågad och effektiv behandling som dränerar och stärker huden kring ögonen. Vi anpassar valet av produkter till just ditt behov. I behandlingen ingår: rengöring och peeling av hela ansiktet, serum, lymfdränage, mask och avslutande kräm.

Ögonkontursbehandling kan även ingå i övriga ansiktsbehandling

30 min, 350:-

C-Vitaminbehandling - spänstgivande energiboost som ger huden lyster

Behandlingen erbjuder C-vitamin complex som har en stimulerar effekt och ökar bildandet av collagen, vilket har stor betydelse för hudens spänst. Syftet är att motverka för tidig nedbrytning av hudceller och stärka blodkärlsväggarna i huden. Elasticiteten och strukturen förbättras märkbart redan efter första behandlingen. Passar alla hudtyper men speciellt för dig som har ytliga blodkärl. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, C-vitamin complex, massage och mask.

45 min, 490:-

Multivitaminbehandling (A, E, F, C)

Motverkar uppkomst av fina linjer och rynkor samt balanserar hudfärg och pigmentering. Verkar som en antioxidant som reparerar huden och hjälper läkningen. En underbar återhämtning för huden som passar alla åldrar.

60 min, 590:-

Alpha Clear Treatment - AHA-behandling

För torr, livlös eller solskadad hy. Acne, ärr och ojämn hy kan också behandlas med denna metod. AHA-behandlingen har en peelande verkan och avlägsnar effektivt döda hudceller. Pigmentfläckarna bleks och ser genast renare och klarare ut. Efter en behandling blir huden lenare och dess porer drar ihop sig. Även vissa mindre och ytliga rynkor samt pigmentförändringar försvinner i och med behandlingen. Slutresultatet blir att huden får ett fräschare, slätare och piggare utseende.

30 min, 590:-

Satin Massage Treatment - en rogivande ansiktsmassage 

För dig som enbart vill ha en underbar avslappnande massage. Behandlingen ökar syreupptaget och frigör stressblockeringar i huvud och axelparti. I behandlingen ingår: rengöring, massage, avslutande serum och kräm.

30 min, 490:-

Kan läggas till i en ansiktsbehandling

  • Ögonbehandling

  • Vitaminbehandling

  • Specialmasker

  • Ansikts- och dekolletagemassage

  • Frans- & brynfärgning

350:-