Om oss

Jag som är grundare av Cool Derma Company heter Shidrokh ”Orkidé” Ghawami och är auktoriserad hudterapeut, funktionell näringsterapeut och makeup-artist. I mer än 20 år har jag arbetat inom hudvårdsbranschen där jag har träffat människor i olika åldrar med otaliga hudtyper och hudproblem. Mitt omfattande intresse för aktuell kosmetisk kemi, anatomi, biologi och näringslära har resulterat i Cool Derma Company som lanserades hösten 2017.

Under Cool Derma Company finns idag Orkidés Hudvård som etablerades 1999. Salongen erbjuder unika och effektiva skönhetsbehandlingar för olika hudtyper och alla etniciteter. Cool Derma Company erbjuder även egenutvecklad och svensktillverkad hudvårdsserie som innehåller innovativa formuleringar och vetenskapligt bevisade multifunktionella ingredienser. Det är utifrån alla samtal med kunder under åren och deras önskemål som produkterna är framtagna.

Den första hudvårdsserien Skinfitness är framtagen för problemhy men passar lika väl för mogen hy. Serien består av få men effektiva och användarvänliga produkter. Produkterna tillhör NON Gender skin care generation och passar alla i hushållet. Priserna är kundvänliga för högklassiga AHA/BHA-produkter. Syftet är att alla ska kunna ha råd att få hjälp med sin problemhy oavsett var du bor eller vem du är.

Behandlingarna och produkterna från Cool Derma Company är en hållbar process från val av ingrediens till slutprodukt, skapar välbefinnande, där välbefinnande och varaktiga resultat nu och för framtida generationer är mottot. Huden är ett häftig organ och det är därifrån namnet Cool Derma kommer ifrån.

 

Auktoriserad hudterapeut

Shidrokh​ är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR. Organisationen är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket. 

Hon är även medlem i Svenska Kemistsamfundet som är den samlande kraften i svensk kemi och katalysatorn som fångar upp all passion som finns för ämnet.

Shidrokh​ är även CIDESCO-examinerad hudterapeut, vilket innebär att hon bland annat har erhållit ett särskilt internationellt diplom. CIDESCO är en internationell organisation för hudterapeuter och hudterapeututbildningar med sitt säte i Zürich, Schweiz.